Dar din iubire

Dar din iubire
ARAD. Cu binecuvântarea și sprijinul Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, Sectorul Social Filantropic a desfășurat Vineri, 10 aprilie 2015, prin Cantina Socială „Sfântul Ierarh Nicolae” a Arhiepiscopiei Aradului, o acțiune de întrajutorare a 100 de persoane, în mare parte, beneficiari ai cantinei, copiii Centrului de Zi „Nașterea Maicii Domnului” al Asociației Filantropia Arad dar și oameni nevoiași aflați în evidența și programele Centrului de Incluziune Socială al eparhiei.

Acestora li s-a pregătit masa tradițională de Sfintele Paști cu friptură de miel, sarmale, ouă roșii, cozonaci și prăjituri și li s-au oferit suplimentar și pachete cu alimente, dulciuri și hrană rece pentru zilele de sărbătoare ce urmează.

Un ajutor în oferirea darurilor a venit și din partea Asociației Filantropia Arad, a unor parohii și a bunilor și darnicilor credincioși care susțin activitățile social-filantropice ale acesteia și care știu că atunci „când faci un prânz sau o cină, să nu chemi pe vecinii tăi bogaţi, pe prietenii tăi bogaţi, că o să te cheme și ei la rândul lor și aceasta‐ţi va fi răsplata ta. Tu când vrei să faci o pomană adevărată, zice Domnul, deci când vrei să‐ţi fie primită ca milostenie masa, cina care‐o faci, cheamă la ea pe ologi, pe orbi, pe șchiopi, pe săraci pe neputincioși, că aceștia nu pot să‐ţi răsplătească și ţi se va răsplăti în viaţa cea veșnică” (Lc. 14, 12-14).
Dorim tuturor celor care susțin activitatea Cantinei Sociale „Sfântul Ierarh Nicolae” ca lumina Învierii Domnului să le aducă în suflet și în case bucurie duhovnicească, multă credință, nădejde și dragoste. Sărbători Fericite!

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !