„10 din 10” pentru Crişul!

De Leo Sfara
„10 din 10” pentru Crişul!
Liga a IV-a este dominată autoritar de echipa din Chişineu Criş, care a câştigat toate meciurile de până acum.

Mai rar să întâlneşti o echipă care câştigă tot timp de zece etape, însă iată că cei de la Crişul au transformat un vis în realitate. Echipa antrenată de Mihai Roşca a bătut tot, inclusiv principala contracandidată, Şoimii Lipova, chiar la ea acasă.

Care e secretul?

După ce a revenit în funcţia de manager general la Crişul, Daniel Cherecheş a dorit să arate tuturor că se poate face performanţă. Iată că a şi reuşit.

„Trebuie să spun că totul se întâmplă datorită sprijinului necondiţionat oferit de Consiliul local şi a primarului din Chişineu Criş, domnul Gheorghe Burdan. Alături de ei, la club, lângă mine, este un preşedinte venit din lumea fotbalului, în persoana lui Emilian Lasc. Toţi suntem un întreg şi cred că facem o imagine şi o propagandă bună oraşului Chişineu Criş” – spune Cherecheş.

Fapte, nu vorbe!

Deşi au pornit cu încredere, gândindu-se că pot da lovitura, cei de la Crişul nu au declarat că vor primul loc.

„Am avut încredere în profesorul Roşca şi în Sandu Ţamboi, am fost convins că vor crea o echipă competitivă, am transferat şi jucători de valoare, atât sportivă cât şi umană, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor. Ne-am gândit că putem ajunge aici, chiar dacă nu am ieşit în presă cu declaraţii. Obiectivul nostru – până la iarnă – rămâne acela de a nu pierde niciun meci, dacă se poate chiar să le câştigăm. Vom avea partide grele, toţi adversarii dorind să bată echipa cu zece victorii din tot atâtea meciuri. La finalul campionatului vrem să terminăm pe locurile 1-3, iar în iarnă vom face transferurile de care e nevoie pentru a ne îndeplini ţelul” – explică Daniel Cherecheş.

Cele mai grele momente

Au existat şi neajunsuri, dar s-a trecut peste ele cu brio. „Pe plan sportiv a fost greu, dar până la urmă am răzbit, chiar şi cu adversarele ce se spun că ar fi contracandidate la primul loc, însă cele mai grele momente au fost accidentările, plus faptul că ne-au părăsit trei jucători: Rus, Ianc şi Deloreanu. De aceea, lotul nu este prea numeros” – conchide Cherecheş.

Tinerii vin din urmă

Un club care se respectă are nevoie şi de un Centru de copii şi juniori. La Chişineu Criş sunt patru echipe de copii şi una de juniori. „În premieră pentru club, avem patru echipe de copii şi una de juniori, patru dintre ele jucând în competiţii organizate de AJF. Sunt 80 de tineri jucători legitimaţi, ei fiind, practic, viitorul acestui club. Deja, cinci sunt în circuitul primei echipe, iar asta ne dă un imbold, speranţa că pe viitor Crişul are asigurat un fond de jucători tineri” – mai adaugă Daniel Cherecheş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !