100 de olimpici din șapte județe participă la o școală de vară organizată de UPT. Fiecare va fi premiat cu 1000 euro

De A.M.
Reactualizat la:
100 de olimpici din șapte județe participă la o școală de vară organizată de UPT. Fiecare va fi premiat cu 1000 euro
© foto: UPT
Universitatea Politehnica Timișoara a demarat din primăvara acestui un un proiect numit ”Politehnica 100% performanță”, proiect prin care își dorește să sprijine 100 de tineri cu rezultate deosebite la învățătură și nu numai.

Proiectul UPT ”Politehnica 100% performanță” a fost demarat în contextul apropierii Centenarului universității, scopul acestuia fiind susținerea elevilor de liceu care obțin performanțe.

UPT îi are în vizor nu numai pe elevii de liceu care au rezultate bune la învățătură, ci și pe cei cu aptitudini intelectuale, creative ori sportive deosebite.

Astfel, 100 de elevi de clasele a X-a și a XI-a, din județele Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj și Bihor, au fost selectați pe baza performanțelor școlare și a premiilor obținute la olimpiade sau concursuri (naționale și internaționale), dar și pe baza activităților de voluntariat desfășurate.

În perioada 5 – 7 septembrie, elevii vor participa la o școală de vară, organizată cu sprijinul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UPT. În această perioadă, elevii vor avea numeroase activități pregătite special pentru ei: li se vor prezenta facilitățile oferite de UPT, oferta educațională, detalii despre viața studențească, opțiunile pe care le au după terminarea facultății, vor participa la workshop-uri de autocunoaștere și planificare a carierei și vor vizita companii din oraș.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 5 septembrie, de la ora 10:00, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT.

Surpriza vine în data de 11 noiembrie, când cei 100 de elevi vor fi premiați fiecare cu câte 1000 de euro, în cadrul Galei aniversare „Politehnica™ 100% performanță”, ce marchează 100 de ani de la înființarea UPT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !