102 amenzi în zona Gării CFR

22Comentarii
102 amenzi în zona Gării CFR
© FOTO: V.G.
Poliţia Locală reacţionează la materialul „Boschetarii, dați pe competiții sportive!” şi prezintă un drept la replică în care indică activităţile intreprinse în zona Gării.

Timp de reacţie: imediat. Reprezentanţii Poliţiei Locale au reacţionat imediat la articolul publicat sub semnătura redactorului Dan Lazăr luni, 19.09.2016, pe site-ul nostru cu titlul: „ Boschetarii, dați pe competiții sportive! ” şi, în virtutea dreptului la replică au comunicat: „În documentarea care a stat la baza acestui articol, redactorul sub a cărui semnătură respectivul material a fost publicat ar fi avut datoria de a se informa corect și complet în privința situației de ansamblu a oamenilor străzii din zona Gării CFR Arad. (…)

Vă informăm că, doar anul acesta, în intervalul 1 ianuarie-19 septembrie 2016, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică au încheiat oamenilor străzii din zona Gării CFR un număr de 102 procese verbale de contravenție. De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că, potrivit planului de acțiune general, aprobat de directorul general al instituției, polițiștii locali patrulează zilnic pe traseul care cuprinde și zona Piața Gării, iar la fiecare solicitare venită prin dispeceratul instituției echipajele se deplasează rapid spre obiectiv.

Considerăm tendențioase și nefondate afirmațiile vehiculate de autorul articolului referitoare la neexercitarea de către polițiștii locali a atribuțiunilor de serviciu care le revin, din pricina organizării de către Poliția Locală a unor competiții sportive. (…)

În ce privește existența boschetarilor și înlăturarea acestora de pe domeniul public, Poliția Locală Arad derulează, anual, acțiuni pentru conștientizarea arădenilor de a nu mai da bani cerșetorilor. Aceștia se află pe străzi, în primul rând, datorită banilor pe care-i primesc de la cetățeni.

Poliția Locală Arad dorește a fi un partener al arădenilor, în toate domeniile, inclusiv în cel sportiv”.22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor