11 pe un loc de registrator!

De Diana Dutu
Cinci angajaţi noi, la UPU FOTO: JA
Cinci angajaţi noi, la UPU FOTO: JA
ARAD. Concursul organizat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru cele 88 de posturi vacante şi temporar vacante a debutat, în primele două zile ale acestei săptămâni, cu proba scrisă.

Concurenţa o putem calcula doar pentru 6 din aceste posturi, căci numai la atâtea au avut acces candidaţi din afara spitalului. Toate celelalte au reprezentat miza unui concurs intern, cu câte un singur candidat pe post.

Revenind la cele şase posturi vacante pentru ocuparea cărora s-a organizat concurs extern, concurenţa medie a fost de 4,5 candidaţi pe un post. Dar nu putem să nu amintim că pentru postul de registrator medical la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a spitalului s-au înscris nu mai puţin de 11 candidaţi! Alte zece persoane concurează pentru două posturi de brancardier la UPU, iar patru candidaţi s-au înscris pentru două posturi de infirmier la UPU. A mai fost scos la concurs un post de magaziner în cadrul Biroului Aprovizionare-Transport, care a prezentat interes pentru trei persoane.

Potrivit calendarului concursului, astăzi se soluţionează contestaţiile la rezultatul testului grilă, iar mâine va avea loc susţinerea probei orale. Rezultatele finale ale concursului vor fi validate la 20 mai.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !