12 ani de luptă anticorupție

De Ioana Costas
5Comentarii
12 ani de luptă anticorupție
30 mai 2005 – ziua în care s-a înființat Direcția Generală Anticorupție: 12 ani de luptă anticorupție.

Serviciul Județean Anticorupție Arad a marcat „Ziua Direcției Generale Anticorupție – 30 Mai” cu ședințe de informare anticorupție care au fost susținute în sala Aula Magna a Universității de Vest „Vasile Goldiș”, precum și în cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, acestea înscriindu-se în cadrul eforturilor de conştientizare a consecinţelor implicării în fapte de corupţie şi pentru creşterea gradului de informare a publicului țintă, format din cadre didactice, cu privire la impactul fenomenului de corupţie. În cadrul acestor activități a fost abordată următoarea tematică: competențele D.G.A., considerații generale privind infracțiunile de corupție și modul de acțiune în vederea sesizării faptelor de corupție.

„La data de 30 mai, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 12 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne. În cei 12 ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, instituția noastră s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire, cât şi a celor de combatere a faptelor de corupţie, consolidându-şi rolul la nivel instituţional. Prin toate acţiunile sale, D.G.A. promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al M.A.I., activitatea preventivă reprezentând una dintre principalele direcţii de acţiune, punând accent pe atitudinea proactivă împotriva corupției”, se arată într-un comunicat de presă al Serviciului Județean Anticorupție Arad, remis presei cu ocazia împlinirii a 12 ani de luptă anticorupție.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor