13 picaţi, 103 admişi după prima probă a concursului directorilor

De Monica Ardelean
4Comentarii
13 picaţi, 103 admişi după prima probă a concursului directorilor
103 candidați din cei 116 prezenţi au trecut cu bine de prima probă a examenului pe post.

Proba de foc a directorilor se pare că a trecut cu bine pentru majoritatea candidaţilor, conform informaţiilor primite de la IŞJ Arad. Din cei 118 care puteau intra în concurs, au trecut cu bine 103 candidaţi (2 au fost absenţi) şi doar 13 nu au reuşit să acumuleze punctajul necesar (cele 35 de puncte pentru a trece la următoarele două probe). Pentru candidaţii care au promovat proba scrisă concursul va continua în perioada 17 octombrie -17 noiembrie, cu probele – evaluare a curriculum-ului vitae şi interviul, urmând ca pe data de 18 noiembrie să fie afişate rezultatele. Cei care trec cu bine de toate probele vor ocupa funcţia de directori pentru următorii patru ani.

Cel mai mare punctaj a fost obţinut de către candidatul Ioan Nicodim Octavian pentru funcţia de director al Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu, care a obţinut maximum, 50 de puncte, urmat de Ana Honiges, Liceul Tehnologic din Sântana, cu 49,375 puncte. I-au succedat Laura Amalia Barna, de la Şcoala Gimnazială din Pilu, Doina Stoica de la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” şi directorul Colegiului Naţional „Vasile Goldiş” din Arad, Marius Göndör, fiecare obţinând 48,750 puncte.



4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor