14 localități din județul Arad sunt, în continuare, fără energie electrică

De Ioana Costas
Reactualizat la:
1Comentariu
14 localități din județul Arad sunt, în continuare, fără energie electrică
E-Distribuție Banat a precizat că marți, 18 decembrie, la ora 11.00, 14 localități din județul Arad nu au energie electrică. Este vorba despre 4.800 de clienți nealimentați.

Într-un comunicat de presă remis astăzi, societatea a menționat că a suplimentat „numărul echipelor de intervenție, inclusiv cu echipe ale contractorilor societății și echipe ale celorlalte societăți E-Distribuție din Dobrogea și Muntenia, intervențiile fiind însă îngreunate de accesul dificil la elementele de rețea aflate în zone izolate, înzăpezite. De asemenea, în cursul ultimelor două zile au fost instalate 30 de grupuri electrogene, în special la unitățile critice cum ar fi spitale și stații de pompare a apei, acolo unde situația a permis aceste soluții, pentru a asigura alimentarea clienților până la revenirea la schema normală”. Astfel, în data de 18 decembrie, la ora 11.00, situația era următoarea:

– în judeţul Timiș erau nealimentate 29 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 30 de localităţi.
– în județul Caraș Severin erau nealimentate 25 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial,
fiind afectate 26 de localităţi.
– în judeţul Arad erau nealimentate 15 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate
14 localităţi.
– în județul Hunedoara erau nealimentate 26 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind
afectate 24 de localităţi.

În urma lucrărilor din timpul nopții și dimineții, numărul clienților nealimentați a scăzut de la 60.000 la circa 44.000, din care aproximativ 18.000 în județul Timiș, 14.000 în Caraș-Severin, 4.800 în Arad și 7.000 în Hunedoara.

Noapte fără curent în 22 de localități din județul Arad1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor