14 locuri pentru spitalizarea arădenilor

De Diana Dutu
1Comentariu
14 locuri pentru spitalizarea arădenilor
Fie că sunt publice sau private, fie că oferă spitalizare continuă sau de zi, acestea se află sub contract cu CAS Arad.

14 unităţi medicale se află la dispoziţia arădenilor care au nevoie de spitalizare. Dintre acestea, şapte sunt publice (Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Spitalele Orăşeneşti de la Ineu, Lipova şi Sebiş, Spitalele de Psihiatrie de la Mocrea şi de la Căpîlnaş şi Spitalul de Recuperare Neuropsihomotorie „Dr. Corneliu Bârsan” de la Dezna) şi şapte sunt private (Spitalul „Sf. Gheorghe” de la Chişineu Criş, Laser System, Genesys, Affidea, Infomedica, Optica Cristi şi Centrul Medical „Speranţă pentru Viaţă” Ineu).

„Contractele încheiate cu cei 14 furnizori de servicii medicale spitaliceşti au ca obiect furnizarea de servicii în regim de spitalizare continuă şi/sau spitalizare de zi. Şapte furnizori au contracte atât pentru servicii medicale spitaliceşti în spitalizare continuă, cât şi în sistem de spitalizare de zi: Spitalul Judeţean, Spitalele Ineu, Lipova şi Sebiş, „Terapeutica” Chişineu Criş, Centrul Medical Laser System şi Genesys. Trei furnizori au contracte doar pentru servicii medicale spitaliceşti în spitalizare de zi: Affidea, Infomedica şi Optica Cristi. Patru furnizori au contracte pentru servicii medicale spitaliceşti în spitalizare continuă: Spitalele de la Mocrea şi Căpîlnaş, Spitalul de Recuperare de la Dezna şi Centrul „Speranţă pentru Viaţă” de la Ineu” – detaliază dr. Gheorghe Domşa, director al Casei de Asigurări de Sănătate Arad.

Potrivit acestuia, CAS Arad a încheiat contracte cu toţi cei 14 furnizori pentru perioada 1 mai – 31 decembrie 2018. „Valoarea de contract s-a stabilit cu respectarea normelor legale, precum şi a creditului de angajament prevăzut în bugetul aprobat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în sumă totală de 128.364.470 lei pentru anul 2018” – subliniază dr. Gheorghe Domşa.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor