1500 euro reducere la o casa noua in Romana Residence!

1500 euro reducere la o casa noua in Romana Residence!

La început de an 2014, Romana Residence vine în întâmpinarea arădenilor cu o ofertă de neegalat: 1500 euro reducere la rezervarea unei case în cel mai nou cartier rezidenţial din Arad.

Ansamblul rezidențial Romana Residence este cel mai nou proiect imobiliar din Arad, localizat în partea de nord-est a municipiului, în Grădiște, cu intrare de pe strada Petru Rareş, locaţia aceasta fiind cea mai bună alternativă la mediul agitat al orașului, o oază de natură autentică și aer curat, dar totuşi în oraş, atât de aproape de toate facilităţile vieţii urbane.

Casă nouă la 47.000 euro, teren şi TVA inclus

În prezent, dezvoltatorul se apropie de finalizarea primelor case, case care se vor preda la jumatatea acestui an, moment în care primii locuitori ai cartierului se vor muta într-o nouă comunitate rezidențială, modernă, având totul la dispoziție: infrastructură modernă, spații de joacă și parcuri, canalizare, iluminat public, apă, curent, gaz, cablu TV plus compartimentare exclusiv din cărămidă, atât la parter cât şi la mansardă.

Ne bucurăm de optimismul și receptivitatea arădenilor cu privire la Romana Residence. Cea mai mare satisfacție este atunci când clienții nostri ne confirmă faptul că zona aleasă este locul în care au visat să locuiască, să-și crească copiii și să se bucure de fiecare moment al vieții. De asemenea, ne încântă faptul că aceştia apreciază calitatea superioară a caselor şi preţul foarte accesibil, de la doar 47.000 euro, teren si TVA inclus.

Așadar, acum oferim tuturor celor care cumpără o casă în Romana Residence o reducere substanţială de 1500 euro pentru ca începutul de an să reprezinte împlinirea visului de a locui la casă. ( Florina Dănilă – Director Marketing și Vânzări Divizia Romana)

Parcele şi locuri de casă cu toate utilităţile incluse

De asemenea, în Romana Residence aveți posibilitatea de a vă achiziţiona și terenuri sau locuri de casă cu toate utilitățile incluse, prețul de achiziție a acestora fiind unul dintre cele mai bune de pe piața rezidențială din municipiul Arad.

Consultanții de vânzări Romana Residence, vă asteptă zilnic pentru a vă prezenta modelele de case, oferta de preţ și modalitățile extrem de flexibile de achiziție, de la rate la dezvoltator la creditul Prima Casă.Contact: 0736 300 400 / 0731 660 116 / 0720 400 289www.romanaresidence.ro