Îi convine concurenţa avută pe posturi

Îi convine concurenţa avută pe posturi
MONEASA – Directorul tehnic Ionuţ Popa, încântat de faptul că are, totuşi, de unde să aleagă în compartimentele echipei.

Un subiect ridicat pe durata documentării noastre în cantonamentul FCM UTA, de la poalele Munţilor Codru Moma, a fost legat de posibilitatea unor fotbalişti tineri precum Copil sau Purece de a-şi face loc în „unsprezecele” echipei, din calitatea de titulari sau rezerve, dat fiind faptul că ei au jucat puţin în tur (iar când au evoluat nu au convins, Purece ducându-şi în continuare crucea penalty-ului executat cu nonşalanţă). Directorul tehnic Ionuţ Popa este mulţumit de concurenţa existentă pe posturi şi vede astfel respectiva problemă: „Este adevărat, lupta pentru a prinde echipa va fi teribilă. Ca să învingi în acest <<concurs>> trebuie să fii extraordinar de motivat. Pe de altă parte, să nu uităm că UTA abordează două sisteme: 1-4-4-2 şi 1-3-5-2. Copil şi Purece vor fi obligaţi să demonstreze că merită să fie folosiţi. Iar când spun asta nu mă refer la felul în care execută exerciţiile de forţă sau alergările. Din păcate, cei doi suferă încă la capitolul atitudine. Pe Purece, de pildă, nu l-am desemnat pentru a bate acea lovitură de pedeapsă într-un stil zeflemist. Dacă se vor menţine pe aceeaşi linie, practic se vor autoexclude”.

A.H.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase