Împotriva deciziei partidului ?

2Comentarii
Împotriva deciziei partidului ?
ARAD – Deputatul social democrat Ciprian Luca ar putea vota bugetul, contrar deciziei BPN.

Deşi Biroul Permanent Naţional al PSD a decis că parlamentarii partidului vor vota împotriva bugetului, deputatul social democrat arădean Ciprian Luca spune că este posibil ca el să voteze „pentru”, în caz că amendamentele sale vor fi adoptate.

„Decizia BPN nu trebuie luată la modul draconic, deoarece asemenea decizii nu sunt, de regulă, imperative, ci lasă, într-o oarecare măsură, la latitudinea parlamentarului, cu condiţia ca acesta să aibă argumente. Eu negociez adoptarea unora dintre amendamentele mele, pe care le consider foarte importante pentru judeţul Arad şi, dacă voi reuşi să le trec, voi vota favorabil”.

Pe de altă parte, Ciprian Luca este de părere că sunt necesare multe schimbări în structura actuală a bugetului, pentru că este „prost alcătuit”. Principala nemulţumire a deputatului este legată de „huzurul şi lăfăiala” unora dintre instituţii, în contrast cu „bătaia de joc la care sunt supuse educaţia, sănătatea sau agricultura. „Înţeleg că este criză, dar atunci să nu fie criză doar pentru 90% din administraţie, iar pentru câteva instituţii, numai pentru faptul că l-au ajutat pe preşedintele traian băsescu în campanie,  să fie lăfăială şi huzur. Nu este normal ca Administraţia prezidenţială să aibă bugetul dublu faţă de cel al Parlamentului României, iar serviciile secrete să primească cu 40% mai mult, de parcă am fi în război cu cineva. Trebuie să ne apărăm de cineva care stă la pândă, sau este vorba despre alte intenţii, care nu au nimic de-a face cu statul de drept şi cu democraţia ?”, a declarat Luca.

S.T.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor