În principiu, s-au înţeles

3Comentarii
În principiu, s-au înţeles
ARAD – Întâlnirea liderilor PD-L şi UDMR Arad, premergătoare reuniunii tuturor liderilor judeţeni, luni, la Bucureşti, a avut loc ieri, iar atmosfera şi rezultatele au fost cele anticipate de către Gheorghe Seculici şi Kiraly Andras.

Mai exact, aceştia spuneau că este vorba despre o primă luare de contact, o întâlnire exploratorie, pentru că deciziile în privinţa aplicării unui protocol se vor lua centru, de către cele două conduceri, dar şi cu consultarea celor din teritoriu. Din partea PD-L au fost prezenţi la discuţii preşedintele Gheorghe Seculici, viceprimarul Gianina Pistru şi deputaţii Iustin Cionca, Lucian Riviş Tipei şi Marius Gondor, iar UDMR a fost reprezentată de Kiraly Andras– preşedinte, Bognar Levente- viceprimar, Toth Csaba- preşedinte executiv, Czister Kalman- vicepreşedinte şi deputatul Farago Peter.

În principiu, s-a căzut de acord ca UDMR să îşi păstreze oamenii pe care îi mai are, în eşalonul doi, la deconcentrate şi să primească un număr de directori şi directori adjuncţi, dar că abia la întâlnirea de la Bucureşti vor afla dacă a fost deja alcătuit un protocol privind colaborarea în teritoriu şi ce cuprinde acesta.

S.T.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor