Încă două noutăţi în stagiul FCM UTA

MONEASADino Eze a reapărut după ce s-a însurat, iar Benzar Romario este testat de Ionuţ Popa.

Fiecare zi înseamnă o nouă încercare pentru fotbaliştii echipei UTA. Staff-ul tehnic nu face concesii în cantonament, iar componenţii lotului sunt solicitaţi la maximum. Totul pentru ca formaţia arădeană să fie pregătită cât se poate de bine înaintea startului returului. Momentan, se pune accentul pe acumulările fizice respectiv pe forţă, dar curând va veni şi vremea verificărilor. Dacă miercuri băieţii au avut parte de trei şedinţe de antrenament, astăzi au scăpat numai cu două. „Jucătorii au răspuns la comenzi, trag de ei, nu se lasă. Suntem mulţumiţi de atitudinea lor până acum” – ne-a declarat antrenorul Roli Nagy. Prima şedinţă a cuprins alergări de ritm şi un joc pe zăpadă, iar cea de-a doua a fost tehnico-tactică, balonul intrându-şi în rol.    

Două noutăţi

După Claudiu Drăgan şi Marius Mitu, în garnitura aflată la dispoziţia directorului tehnic Ionuţ Popa au intervenit şi alte noutăţi. Astfel, s-a alăturat colegilor Dino Eze, el profitând de câteva zile în plus, în care a fost învoit pentru a se căsători. De asemenea, la Moneasa a apărut tânărul mijlocaş Benzar Romario, de la LPS Banatul Timişoara. Acesta va fi testat, funcţie de randamentul său luându-se o decizie privitoare la păstrarea în curtea „Bătrânei Doamne” (în cazul experimentatului Mitu lucrurile stau puţin altfel, în sensul că există deja o înţelegere verbală cu preşedintele Giovanni Catanzariti, contractul urmând a fi parafat ulterior, după susţinerea câtorva meciuri amicale). Vestea proastă este că abia întors la clubul unde a cunoscut consacrarea, Claudiu Drăgan a acuzat, ieri, probleme de sănătate (criză renală) şi nu a putut onora antrenamentele zilei. Drăgan ar putea reprezenta o soluţie, mai ales dacă plecarea lui Edson se va concretiza.

Îi place!

Edson face faţă cu brio solicitantului stagiu. „Noi sperăm ca Edson să nu părăsească UTA. Am observat că îi place în cantonament! E drept că mai cârâie, mârâie şi nu-şi mai simte nicio părticică din corp, însă nu face notă discordantă” – dezvăluie Roli Nagy. Mâine, UTA va avea parte de două antrenamente, pentru ca sâmbătă jucătorilor să le fie rezervate iarăşi trei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase