Încă o cercetare penală care în vizează pe primar

69Comentarii
Încă o cercetare penală care în vizează pe primar
ARAD – Tribunalul a decis să trimită dosarul lui Leo Aslău procurorilor pentru începerea urmăririi penale împotriva lui Falcă.

După patru ani de lupte, instanţa a pus, în cele din urmă, sentinţa în războiul dintre omul de afaceri Leo Aslău şi primarul Gheorghe Falcă, deşi lupta va continua cu siguranţă chiar şi prin instanţe.

Tribunalul a decis să trimită înapoi cauza procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru începerea urmăririi penale a primarul Falcă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor unei persoane. Procurorii sunt cei care vor decide dacă îl trimit sau nu în judecată pe edil, adică dacă acesta se face vinovat de faptele de care este acuzat sa se va da NUP. Chiar şi aşa, disputa poate continua în justiţie.

Hotărârea instanţei

Dosarul a ajuns la Tribunal la începutul acestui an, după ce Leo Aslău a făcut recurs la sentinţa dată de Judecătoria Arad. Câteva înfăţişări (amânări) s-au scurs de atunci, dar, pe 25 martie, judecătorul a decis să admită recursul lui Aslău împotriva sentinţei penale (…) din 19 octombrie 2009 pronunţată de JudecătoriaArad şi să retrimită dosarul “la procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă JudecătoriaArad în vederea începerii urmăririi penale faţă de Falcă Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanei”.

De cinci ani

Acum cinci ani, Leo Aslău s-a adresat DNA pentru a preciza că faţă de persoana sa a avut loc în abuz în serviciu comis de primarul Gheorghe Falcă, care îl împiedică să-şi finalizeze construcţiile pe care le deţine în proprietate şi care sunt situate în incinta Ştrandului Neptun. “Nu înţeleg cât va dura până când un investitor de bună credinţă, care respectă legea, îşi va finaliza investiţia pentru care plăteşte taxe şi impozite”, a precizat Aslău

A.B.D.69Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor