Încă un an de luptă pentru Raluca

3Comentarii
Încă un an de luptă pentru Raluca
ARAD – Raluca Besenyi continuă lupta dramatică pentru viaţă. A urmat deja o mare parte din tratament.

Acum, Raluca Besenyi  nu se poate juca cu alţi copii, pentru a nu contacta vreo boală. Orice răceală i-ar pune viaţa în pericol, fiind foarte slăbită după citostatice.

Cazul Ralucăi Besenyi a fost prezentat în Jurnal arădean, începând din primăvara acestui an. Fetiţa care are acum aproape 4 anişori, a fost diagnosticată în luna februarie cu leucemie acută limfoblastică.

Povestea ei a atins sufletele multor arădeni. Sprijinul celor care au considerat că pot da puţin din puţinul lor a asigurat posibilitatea ca Raluca să beneficieze de medicamentele necesare, care nu sunt asigurate de sistemul de sănătate. Tatăl fetei, Dacian Besenyi, a ţinut să mulţumească tuturor celor care au adus un spijin în scopul însănătoşirii fetiţei: „Vreau să mulţumesc doamnelor Alexandra Gâdinceanu, Andrada Hebriştean, familiei Coprean, domnului Verbiţă, doamnei doctor Miclea şi tuturor celor care ne-au spijinit”.  

Sute de euro pe lună

Viaţa Ralucăi costă sute de euro pe lună. Mai are de urmat un an de tratament, cu citostatice. Boala i-a afectat însă, mai multe organe, ficatul ridicând cele mai mari probleme. Pentru tratamentul complementar, medicamentele nu sunt asigurate gratuit de sistemul de sănătate românesc.

„Sunt multe medicamente care nici nu se găsesc în România. Ultimele medicamente le-am cumpărat, pe bază de comandă, la o farmacie din Ungaria. Am avut norocul ca anumite persoane din Arad să ne ajute şi cu cumpărarea medicamentelor”, spune Dacian Besenyi.

Ajutăm

Raluca are nevoie de ajutor pentru a putea lupta cu boala necruţătoare. Pentru ca Raluca să poată să urmeze tratamentul necesar, vă invităm să faceţi un gest umanitar, ajutorul dumneavoastră, oricât de mic, putând face diferenţa.

Donaţii se pot face la conturile deschise la ING Bank România, pe numele Besenyi Dacian: în lei: RO28INGB0000999901552795, sau în euro: RO66INGB0000999901873375

Simona Butaru



3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor