Început în forţă, cu două medalii

1Comentariu
Început în forţă, cu două medalii
Început în forţă, cu două medalii
ARAD – Anul trecut, Box Club UVVG a dominat ierarhia sportului cu mănuşi din Arad, cele 16 medalii naţionale obţinute de elevii lui Adolf Ivanovici, reprezentând un record absolut.

Iată că şi-n 2008, clubul studenţesc confirmă. La prima competiţie oficială a anului, Cupa României de seniori, Box Club UVVG s-a autodepăşit, întorcându-se acasă cu două medalii şi un pugilist calificat la Centura de Aur.

Putea fi mai bine

Plecat spre Constanţa cu dorinţa mărturisită de a „ciupi” o medalie, Adolf Ivanovici este mulţumit de argintul lui Cristian Irimia (cat. 81 Kg) şi bronzul lui Gabriel Lefter (cat. 69 Kg), dar nu-şi poate scoate din minte meciul în care Cristofor Alexandru a fost oprit de arbitrii din drumul spre o medalie.

„Vreau să dedic aceste prime medalii din 2008 unor oameni deosebiţi, care au fost şi sunt convins că vor mai fi alături de noi.

Şi mă refer aici la Aurel Ardelean,  rectorul UVVG Arad, Tiberiu Dekany, viceprimarul Aradului,Valeriu Blidar, Gheorghe Maximan,Neluţu Bulzan, dar şi autorităţilor locale din Pecica, în frunte cu primarul Iustin Cionca şi viceprimarul Petru Antal” – ne-a declarat Ivanovici.

Vis împlinit

Aradul pugilistic n-a mai avut un reprezentant la Centura de Aur de patru ani. Ultimul arădean prezent pe ringul valoroasei competiţii a fost un alt sportiv şlefuit la Box Club UVVG, Andrei Buda.

Tot clubul condus de preşedintele Adolf Ivanovici şi vicepreşedintele Izabela Alic va da următorul participant, prin Cristian Irimia, care a obţinut acest drept urmare a calificării în finala Cupei României de seniori.

Altminteri, antrenorul-coordonator al lotului naţional de box, dl. Vrânceanu l-a felicitat pe Irimia, deoarece arădeanul a fost singurul pugilist al cat. 81 Kg care i-a ţinut piept în ring experimentatului C-tin Bejenariu, titularul lotului tricolor. Şi asta, în condiţiile în care, Cristian Irimia s-a aflat la primul concurs de seniori din carieră.

D.S.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor