Îngrijitor la arteziene

Îngrijitor la arteziene
ARAD – Primăria va da în întreţinere unei firme toate cele şapte arteziene din oraş.

Primăria scapă, timp de şapte luni, de grija celor şapte fântâni arteziene din oraş. Şi va plăti pentru aceasta o sumă de până la 159.663 lei. Primăria caută firme specializate în servicii de reparare şi de întreţinere a pompelor, a vanelor, a robinetelor, a containerelor de metal şi a maşinilor, de la care aşteaptă oferte. De 1 aprilie, Primăria va şi alege un câştigător al contractului de întreţinere a artezienelor din municipiu.

Pe listă se află fântânile din Piaţa UTA, Piaţa Spitalului, Pădurice – lac, Piaţa Sporturilor, Piaţa Gării, Aleea Borsec şi Parcul Reconcilierii, unde, pe lângă întreţinerea fântânii arteziene în contract vor fi incluse şi întreţinerea automatizărilor, a instalaţiei de udat, lăcuirea mobilierului urban şi înlocuirea corpurilor de iluminat ornamental ale parcului ori de câte ori este nevoie. Primăria cere ca defecţiunile la arteziene să fie remediate în maxim 48 de ore.

Orar special?

Firma care se va ocupa de întreţinerea artezienelor va avea obligaţia de a „închide robinetul” în cazul în care Primăria va decide un orar special de funcţionare a fântânilor. Mai mult, la începerea sezonului rece, la solicitarea primăriei, fântânile vor fi demontate, conservate şi depozitate în spaţiile proprii ale firmei care le are în îngrijire. Consumul de energie electrică al fântânilor va fi plătit în continuare de către Primărie.

În aprilie?

Potrivit datelor din caietul de sarcini, „repunerea în funcţiune a fântânilor arteziene se va face în termen de 5 zile de la semnarea contractului”, fapt care ar putea însemna că abia la finele lunii aprilie, dacă nu sunt probleme legate de contestaţii, s-ar putea repune în funcţiune artezienele din Arad.

 JA – S.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !