Înlocuitori pentru poliţiştii "şpăgari"

19Comentarii
Înlocuitori pentru poliţiştii "şpăgari"
ARAD – Posturile poliţiştilorşpăgari” au fost scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie.

Dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad nu s-a întors încă acasă, la Tribunalul Arad, deşi pe lege acesta ar fi trebuit deja returnat de Curtea de Apel Timişoara. Ultima instanţă, ca de altfel şi prima meţionată aici, a decis că judecata pentru faptele de corupţie de care sunt acuzaţi cei 11 poliţişti arădeni (luare de mită şi luare de mită în formă continuată) se va face cu inculpaţii în stare de libertate, motivaţia deciziei neajungând încă pe masa procurorilor. Chiar şi în libertate, cei 11 angajaţi ai IPJ Arad nu se mai pot întoarce la posturile lor. Au fost mutaţi de şeful IJP Arad, Nicolae Bătrîn, pe alte posturi, au rămas fără pistol şi nu mai pot face, de acum şi până la pronunţarea sentinţei definitive în acest caz, acte procedurale în cadrul Poliţiei.

 
Din informaţiile pe care le deţinem, cei 11 poliţişti “şpăgari” nu se vor mai putea întoarce pe veci la posturile pe care le aveau până la intervenţia pe fir a procurorilor căci… acesta au fost scoase la concurs. Cei interesaţi de “fotoliile” care i-au adus pe cei 11 poliţişti în faţa instanţei au şansa să se înscrie în scurt timp la examen. Procurorii nu rămân decât să spere că lotul nou va fi unul care va iubi mai mult legea.
 
JA – A.G.


19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor