Întâlnire regională

1Comentariu
Întâlnire regională
Întâlnire regională
ARAD – Astăzi la Arad a avut loc o întâlnire regională pe probleme de medicină de urgenţă cu participarea lui Raed Arafat.  Intalnire regionala (2)(14.12.2007)

Subsecretarul de Stat Raed Arafat a avut astăzi la Arad şi o întâlnire de lucru regională cu reprezentanţii spitalelor care au în structură unităţi sau compartimente de urgenţă.

La discuţii au participat directorii de astfel de unităţi sanitare din judeţele Arad, Timiş, Hunedoara şi Caraş Severin.

Acesta a ţinut să afle starea în care se află asistenţa medicală de urgenţă în aceste unităţi, problemele cu care se confruntă dar şi să facă cunoscute ultimele reglementări elaborate de ministerul de resort şi care vizează acest sector medical.

Directorii de spitale au mai fost informaţi asupra programelor de dotări derulate de minister, respectiv dotările cu aparatură de specialitate pentru îngrijirea medicală de urgenţă şi pentru serviciile de ambulanţă.

Raed Arafat i-a mai informat pe participanţi asupra faptului că de la 1 ianuarie 2008 şi compartimentele de primire urgenţe, care fiinţează în cadrul spitalelor mai mici vor trece în finanţarea directă a ministerului sănătăţii, la fel ca şi unităţile de primire urgenţe. Această modificare va degreva bugetele spitalelor atât prin preluarea cheltuielilor materiale cât şi prin preluarea salariaţilor acestor servicii.

C.A.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor