Între acţiuni şi dividente

Arad - Consiliul de Administraţie a Societăţii de Investiţii Financiare Banat Crişana a propus Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor ca din profitul aferent anului financiar 2007, adică peste 122 de milioane, să se majoreze şi capitalul social.

Consiliul de Administraţie a propus ca aproape 55 de milioane să fie utilizate pentru majorarea capitalului, prin acordarea a câte o acţiune nou emisă. Această acţiune va avea valoarea nominală de 0,10 lei şi se va acorda pentru fiecare acţiune deţinută la data de înregistrare.

În cazul în care Adunarea Generală nu va aproba majorarea capitalului, atunci din cele peste 122 de milioane, 38,4 milioane vor fi folosite pentru dividente. Divendentele vor reprzenta 0,07 lei brut pentru o acţiune şi se vor atribui acţionarilor care vor deţine acţiuni la data de înregistrare aprobată de Adunarea Generală.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase