Între „idioţenie” şi „prea târziu”

Între „idioţenie” şi „prea târziu”
ARAD – Liderii politici arădeni cred că Legea Lustraţiei vine prea târziu.

Singurul lider politic arădean care consideră că Legea Lustraţiei trebuie adoptată, este preşedintele PD-L Arad, GheorgheSeculici, însă şi el, ca şi ceilalţi, este de părere că aceasta vine mult prea târziu pentru a mai produce efecte. „Ar trebui adoptată, doar ca semnal politic, cum a fost şi condamnarea comunismului, dar este mult prea târziu. Cei care ar fi trebuit să sufere rigorile acesteia sunt la pensie sau au ieşit din politică”.

Liderul PNL Arad, deputatul Mihai Calimente, este categoric : „Este o idioţenie să mai vii acum cu aşa ceva, dacă nu ai făcut-o atunci când trebuia. Eu am lucrat la ea, cu regretatul George Şerban, iar atunci domnii de la PD-L erau cei mai aprigi opozanţi. Acum o scot de la naftalină, ca să distragă atenţia populaţiei. O diversiune ordinară”.

Nici preşedintele PSD Arad, Marius Lazăr, nu vede utilitatea legii: „Cineva are interesul să lanseze teme false. Nu cred că în legea asta stă cheia şomajului, a dezvoltării economiei sau a salvării IMM-urilor de la dezastru”. Şeful departamentului politic al UDMR Arad, Czsiszter Kalman, crede că „dacă se aplica atunci, sau după cel mult un an, punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara, poate că alta era situaţia. Acum, însă, altele decât alergatul după foşti activişti sunt priorităţile ţării”. 

JA-S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !