Întrunirea Birourilor de Consiliere

ARAD – În zilele de 22 şi 23 mai 2009, în organizarea Biroului de Consiliere pentru Cetăţeni Arad al Asociaţiei PAEM, a avut loc întâlnirea birourilor de consiliere din regiunea de vest, constituite într-o reţea formală la nivelul Regiunii V vest de dezvoltare.

La întâlnire au participat reprezentanţii BCC-urilor din Timişoara, Simeria, Jimbolia, Gurahonţ şi Arad.

„Agenda întâlnirii a cuprins probleme de interes pentru birourile prezente, cum ar fi: acreditarea serviciilor BCC intre necesitate şi realizare;domenii de interes în zonele rurale; sustenabilitatea instituţională şi financiară a BCC-urilor din vestul ţării prin implementarea de proiecte comune; elaborarea unei strategii de dezvoltare regională a BCC-urilor din Regiunea V vest”, a explicat Tiberiu Baiu managerul Biroului din Arad.

De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost discutată o propunere de iniţiativă legislativa care să permită ONG-urilor să achiziţioneze spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea ăn aceleaşi condiţii în care le-au achiziţionat şi partidele politice.

Următoarele întâlniri vor fi organizate de Birourile de Consiliere pentru Cetăţeni din Jimbolia şi Simeria.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !