21 de spectacole în FITN7

De Eugen Rogojan
21 de spectacole în FITN7
A șaptea ediție a Festivalului Internațional de Teatru Nou va avea loc între 10 și 19 mai.

Ediția a șaptea a FITN va aduce la Arad, pe scenele Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, 21 de spectacole ale mai multor teatre și companii teatrale din înreaga țară, dar și de peste hotare. Și de selecția ediției de anul acesta s-a ocupat tot teatrologul Claudiu Groza, care a adus laolaltă spectacole de teatru și improvizație, câte două sau trei în fiecare zi de festival.

Spectacolele de anul acesta sunt „Navigatorul”, de la Tearul Național din Târgu Mureș, „Noi, nu, niciodată”, de la Reactor de creație și eperiment din Cluj, „Frați”, de la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, „Pisica lui Schrodinger”, de la unteatru&proiect 2, „Dansul Delhi”, de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, „Lumea dinăuntru”, de la unteatru, „Avalanșa”, de la Teatrul „Regina Maria” din Oradea, „Crud”, de la Platforma culturală Frilensăr, „Jurnal de România. Timișoara”, de la Teatrul German de Stat Timișoara, „Triburi” de la „Nottara”, „Monstrul nisipurilor”, de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, „153 de secunde” de la ARCUB și CNDB, „Schneider și Schuster”, de la ARCUB, „In a Forest Dark and Deep” de la ARCUB și CNDB, „Taximetriști”, de la TETA și Apollo111 Teatrul, „Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, de la Teatrul de Nord din Satu Mare, „OST (Organic Sound Twist)” de la TETA și Apollo111 Teatrul, „Amintiri” – spectacol-concert de Ada Milea, de la Teatrul Tineretului Piatra Neamț, „Ultima bandă a lui Krapp”, de la unteatru, Just Push Play – spectacol de improvizație, „Tetes d’Affiche”, de la Compagnie Malka, din Grenoble, Franța și „Emigranții”, de la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu.

Cu detalii despre programul detaliat, dar și alte surprize pregătite de organizatori, vom reveni la momentul oportun.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !