216 dosare pentru gradație de merit

De Eugen Rogojan
216 dosare pentru gradație de merit
Peste 200 de angajați ai instituțiilor de învățământ din județul Arad și-au depus dosarele pentru gradație de merit.

S-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru obținerea gradației de merit. 216 angajați din instituțiile arădene de învățământ speră să primească bonusul de 25% din salariul de bază. Dintre aceștia, un singur candidat a avut dosarul incomplet, astfel că dosarul nu i-a fost evaluat. Ceilalți au primit note din partea comisiei de evaluare a dosarelor, în vederea acordării gradațiilor de merit.

Din comisie au făcut parte Nicolae Pellegrini, inspector școlar general adjunct și președinte al comisiei, Dora Hațegan, secretar al comisiei, iar ca membri au făcut parte Raluca Lalyer (IȘJ Arad), Emilia Sorițeu (IȘJ), Florin Sirca (IȘJ), Margareta Mocuța Crișan (IȘJ), Adriana Popescu (IȘJ), Gabriela Dima (Liceul cu Program Sportiv) și Mariana Mînecan (Colegiul Național „Moise Nicoară”). Cel mai mare punctaj din partea comisiei l-a primit un profesor de industrie alimentară de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad (108,5 puncte), iar cel mai mic un profesor de economie de la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” din Curtici (28 de puncte).

Rezultatele nu sunt finale, însă. Candidații pot depune contestații până pe 23 iulie, acestea fiind soluționate între 24 și 26 iulie, urmând ca pe 27 să se afle cine va primi gradațiile de merit (pe o perioadă de cinci ani), ce constă într-un spor de 25% din salariul de bază al angajatului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !