25 ani de la înfiinţarea AJF Arad

De Daniel Scridon
1Comentariu
25 ani de la înfiinţarea AJF Arad
Ultima Adunare Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad, cu secretarul general Vasile Rad în rol de „maestru de ceremonii”, a fost marcată de împlinirea a 25 ani de la înfiinţarea AJF Arad, prilej cu care au fost oferite plachete jubiliare afiliaţilor, dar şi celor care au pus bazele acestei organizaţii a fotbalului judeţean.

În numele acestora din urmă, Teodor Juşcă (decanul de vârstă) a mulţumit celor care au constituit AJF Arad, exprimându-şi regretul pentru cei şase dispăruţi dintre noi, şi a punctat, succint, drumul de la începuturi şi până astăzi.

Extraordinară lecţia de management sportiv oferită de preşedintele Adrian Lucaci în discursul său, unde a bătut monedă pe ieşirea din insolvenţă a AJF Arad, începând cu 15 iulie: „E un nou început. De-acum putem să punem în practică proiectele pentru dezvoltarea fotbalului judeţean”.

Din cei 65 afiliaţi, 44 au răspuns prezent la întâlnirea în care, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, a spus, cu subiect şi predicat, în ce va consta implicarea „Judeţului” în bunul mers al activităţii fotbalistice: „În acest an, fiecare echipă va primi câte un rând de echipament sportiv, iar de la anul, vom plăti arbitrajele la nivelul Ligilor 4, 5 şi 6, precum şi la juniori A1”.

Dacă Gabriel Marconi, reprezentantul Universităţii Aurel Vlaicu a marşat pe colaborarea, la nivel de cercetare, între cele două instituţii, Cristian Petropulos, preşedintele AJF Alba, a scos în evidenţă excelenta colaborare dintre cele două AJF-uri, poate cele mai active din ţară.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor