30 de calculatoare pentru „Aurel Vlaicu”

30 de calculatoare pentru „Aurel Vlaicu”
În cadrul campaniei „Ajutăm împreună”, Şcoala Gimnazială „A. Vlaicu” a primit 30 de calculatoare performanțe.

ARAD. Impactul pe care Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” îl are în comunitatea locală se reflectă şi relaţia pe care, de curând, a stabilit-o cu agenţi economici din zonă. Astfel, Kaufland împreună cu Şcoala de Valori au ales să facă o substanţială donaţie constând în 30 de calculatoare performante, în vederea dotării cabinetului de informatică. Această donaţie a fost posibilă în cadrul campaniei „Ajutăm împreună”, campanie de susţinere a învăţământului gimnazial.
În sala de sport a școlii, a avut loc, ieri, inaugurarea oficială a acestui cabinet, în prezenţa reprezentanţilor Comitetului de părinţi, ai Prefecturii şi ai lanţului de magazine.
Prof. director Petruşca Tămăşan a deschis festivitatea adresând cuvinte de mulţumire din partea şcolii, urmând ca elevii să mulţumească, la rândul lor, într-un stil propriu, umplând scena de dans, cântece, culoare şi bucurie.
O zi reuşită, încheiată în aplauze şi în convingerea că şcoala rămâne încă elementul central al fiecărei comunităţi care susţine şi promovează educaţia şi performanţa.

Certificate ECDL

Tot cu această ocazie, în cadru festiv, 17 elevi ai şcolii au fost recompensaţi pentru obţinerea Certificatului ECDL Complete, fapt ce confirmă utilitatea şi oportunitatea acestei investiţii de valoare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !