365.000 de lei pentru Tineret, de la CMCA

De Eugen Rogojan
1Comentariu
365.000 de lei pentru Tineret, de la CMCA
Rezultatele selecției de proiecte din cadrul programului Tineret, Învățământ și Recreative 2017, Sesiunea II, inițiat de Centrul Municipal de Cultură Arad au fost publicate.

Din totalul de 28 de proiecte depuse, 23 au primit finanțare parțială. Suma pe care au obținut-o toate cele 23 de proiecte laolaltă este de 365.000 lei, din care 113.000 lei s-au îndreptat către proiectele depuse de o singură asociație.

Voluntariat și artă

Cele mai mari finanțări le-au primit proiectele „Săptămâna voluntarilor mici” (Asociația Cetatea Voluntarilor Arad) și „ABC în Hangar” (Asociația ABC – Muzică, Artă și Arhitectură), anume 35.000 lei fiecare. Acestora le-au urmat proiectele „Clubul Copiilor din cetate”, „Cutia cu suflet” (Asociația Cetatea Voluntarilor Arad) și „FilMania la cinema Grădiște și Gai” (Asociația Pro Fortuna Arad).

Educație și jocuri

La polul opus se află proiectele „În lumea lui Comenius – sisteme eficiente de educație” (Asociația pentru cultură, educație și tineret „Vasile Goldiș” Arad) și „Boardgames club” (Asociația Eiva Arad), care au primit fiecare câte cinci mii de lei.

30 de procente

Cele mai multe proiecte au fost depuse de către Asociația Cetatea Voluntarilor Arad, care a propus spre finanțare un număr de șase proiecte, dintre care patru au fost finanțate. În total, Cetatea Voluntarilor cerea Centrului Municipal de Cultură, pentru cele șase proiecte, un total de aproximativ 230.000 lei, însă două dintre cele șase nu au întrunit punctajul minim pentru a obține finanțarea. Totuși, au reușit să obțină pentru patru proiecte suma de 113.000 lei, adică în jur de 30% din suma totală oferită celor 23 de propuneri finanțate.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor