462 de locuri de cazare pentru studenţii UAV

De Valentin Goran
462 de locuri de cazare pentru studenţii UAV
Fie că sunt în anul I sau în ani terminali, studenţii UAV pot beneficia de locuri în cămin, servicii de masă, burse de studiu, burse sociale, burse speciale UAV.

În ceea ce priveşte locurile în cămin sunt disponibile pentru studenţi 462 de locuri, din care 180 de locuri sunt în noul cămin al UAV. Preţurile sunt între 170 lei şi 250 lei pe lună, sumă în care sunt incluse şi 10 meniuri de prânz. „De asemenea, pentru studenţii înmatriculaţi cel puţin în anul II, există bursele Erasmus prin care ei pot studia în universităţi din Europa. În acest moment UAV are colaborări cu 50 universităţi din ţările Uniunii Europene dar şi din afara UE. Notele obţinute la universităţile partenere sunt recunoscute în universitatea noastră, ceea ce reprezintă un avantaj pentru studenţi. În plus, toţi beneficiarii programului Erasmus primesc burse pentru perioada în care sunt la studii în oricare dintre universităţile partenere” a precizat prorectorul UAV, conf.univ.dr. Teodor Cilan.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !