5 motive pentru a locui la Vivalia, ansamblul rezidențial din Arad, aflat pe o pozitie fruntașă în clasamentul preferințelor arădenilor!

5 motive pentru a locui la Vivalia, ansamblul rezidențial din Arad, aflat pe o pozitie fruntașă în clasamentul preferințelor arădenilor!
La nici un an de când s-a lansat în Arad, proiectul rezidențial Vivalia, se află pe o poziție fruntașă în preferințele arădenilor la cumpărarea de apartamente noi.

Beneficiind de o localizare optimă dar și de multe alte avantaje privind tipurile de apartamente și dotarile incluse, Vivalia este acum un proiect vândut în proporție de peste 75%.

Principalele motive pentru care arădenii au ales sa se mute aici sunt:
1. LOCALIZAREA. Locația pe care dezvoltatorul a ales-o nu a fost întâmplătoare. Reprezentanții Vivalia spun că, au existat mai multe variante inițiale însă zona Calea Aurel Vlaicu, Nr. 139 -151, lângă Lidl și Kaufland au considerat-o cea mai bună în contextul accesului foarte ușor dar și a tuturor beneficiile din proximitate. Principiul conform căruia, viața de zi cu zi a viitorului rezident trebuie să fie una cât mai ușoară posibil a fost determinant în alegerea zonelor de dezvoltare.

2. COMPARTIMENTAREA INTERIOARA. Vivalia a venit pe piața din Arad cu o nouă strategie privind compartimentarea spațiilor interiore, și anume cu accent living și bucătărie, zona numită în arhitectură zona de zi, o zonă în care petrecem cel mai mult timp, în care se joacă copiii sau ne primim musafirii și prin concluzie, zona care trebuie să fie cât mai spațioasă posibil.

3. DOTARI SMART. Conform studiilor internaționale, generațiile noi de tineri, de familii moderne sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă tehnologie smart. Așadar, la Vivalia fiecare apartament are integrat sistemul Smart de protecție și informare în timp real, în caz de furt, inundație sau incendiu. Practic, la Vivalia apartamentele sunt sigure și în pas cu noile tehnologii smart.

4. PREȚ FOARTE BUN. Punând în balans toate avantajele pe care Vivalia le oferă ai crede că prețurile de vânzare sunt ridicate. Realitatea este însă alta. La Vivalia prețurile sunt printre cele mai bune din Arad. Acestea încep de la 26.760 euro pentru apartamentele cu 1 cameră, 36.718 euro pentru 2 camere și 43.653 euro pentru cele cu 3 camere.

5. ELECTROCASNICE, MOBILIER ȘI FINISAJE INCLUSE. Pentru vara 2015, reprezentanii Vivalia au pregătit clienților suprize importante ca și cadou de apartament nou, oferindu-le la alegere ceea ce au ei nevoie sau îi doresc. Fie mobilierul, fie electrocasnicele, fie finisajele, toate de la parteneri importanți ca Piastrelle, Staer sau Teka.
Mai multe informații despre oferta de apartamente Vivalia puteți obține de la referenții de vânzări, la telefon: 0731.444.111 sau accesând site-ul oficial: www.vivalia.ro.