60 de profesori in competitia dosarelor

De Monica Ardelean
60 de profesori in competitia dosarelor
Cadrele didactice își vor alege, în ședință publică, ore prin școli pentru a-și completă norma didactică

Arad. Luni, 23 februarie 2015, începând cu ora 14.00, la sediul ISJ Arad se va desfăşura şedinţa publică pentru soluţionarea cererilor pentru completarea normei didactice. „Conform prevederilor Art.33, alin(5) din Metodologia – cadru, aprobată prin OMEN nr.4895/10.11.2014, soluţionarea în şedinţă publică a cererilor de completare a normei didactice, pe catedrele vacante/rezervate incomplete se va face în următoarea ordine: a.) cadrele didactice titulare, în ordinea descrescătoare a punctajelor, cu respectarea principiului continuităţii; b.) cadrele didactice prevăzute la Art.21, alin.(4) cu norma didactică incompletă, în ordinea descrescătoare a punctajelor” se precizează în comunicatul IȘJ Arad.
În mediul rural, completarea normei didactice se poate face pe durata anului şcolar 2015 – 2016, la nivelul unităţii/consorţiului sau pe perioadă nedeterminată, conform specializărilor de pe diplomă, în şedinţă publică la nivel judeţean.
În mediul urban pot beneficia de completarea normei didactice pe perioadă nedeterminată cadrele didactice titulare care urmează să-şi completeze norma didactică cu ore în unităţile de învăţământ în care au funcţionat neîntrerupt prin completarea normei didactice în ultimii 3 ani şcolari, dacă orele respective sunt vacante şi se certifică viabilitatea acestora.
La şedinţa publică participă 60 cadre didactice titulare, care completează norma didactică în şedinţa publică la nivel judeţean.

Informații pe forumul IȘJ

Lista orelor vacante/rezervate pentru completarea normei didactice este postată pe Forum – ul ISJ și în atașament iar la subiectul „Mobilitate personal didactic” şi este afişată la sediul ISJ Arad.
Programarea pe discipline la şedinţa publică este afişată pe Forum – ul ISJ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !