64 de atenţionări cod galben în 2009

4Comentarii
64 de atenţionări cod galben în 2009
ARAD – În 2009, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a primit 64 de atenţionări de cod galben din care 59 meteo şi 5 hidrologice.

În 7 situaţii a fost introdus serviciul de permanenţă la Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, în patru cazuri la toate primăriile de pe raza iar în 3 cazuri la primăriile din Bazinul Crişuri.

De asemenea, în anul ce a trecut, pompierii au monitorizate 19 situaţii de urgenţă: patru de rabie, opt avarii la reţelele electrice, două avarii la reţelele de utilităţi publice (conductă de apă),o inundaţie, o situaţie de urgenţă provocată de zăpoarele de pe râul Mureş, o poluare accidentală şi două accidente pe căile de comunicaţii.

Dintre situaţiile de urgenţă prezentate două s-au manifestat cu o intensitate mai mare si au necesitat intervenţia forţelor profesioniste. Reamintim cazul formării de zăpoare pe râul Mureş, atunci când podurile de pontoane ce fac legătura între oraş şi cele două zone de agrement au fost puse în pericol de acestea. Cu o situaţie mai aparte s-au confruntat pompierii şi atunci când, din cauza unei avarii înregistrată la conducta de alimentare cu apă pe strada Sighişoarei, acolo unde şase imobile au fost inundate precum şi 500 de metri de stradă.

I.C.

Taguri: , ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor