75 de candidați pe 105 posturi de directori

De Eugen Rogojan
Reactualizat la:
75 de candidați pe 105 posturi de directori
75 de dosare au fost depuse pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de directori și directori adjuncți ai unităților școlare.

Deși în total sunt 105 posturi vacante la nivelul județului Arad, dintre care 73 sunt de director și 32 de adjuncți, doar 75 de candidați și-au depus dosarele. Dintre acestea, 29 sunt incomplete, însă.

Printre cei cu dosare incomplete se numără și opt candidați ce nu au atașat dosarului certificatul medical, ori l-au atașat, însă este invalidat. Conform Articolului 10 din Metodologia aprobată prin OMENCȘ 3.969/30 mai 2017, candidații au timp pânâ pe 11 iulie să își completeze dosarele cu actele ce lipsesc.

Așa cum aminteam într-un articol la mijlocul lunii iunie, școlile „de top” ale Aradului își caută și ele conduceri. Un post de director la „Moise Nicoară”, unul de director adjunct la „Ghiba” și unul de director adjunct la „Țichindeal” sunt scoase la concurs, alte instituții, precum Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn” sau Liceul Național de Informatică având scoase la concurs câte un post de director și două de director adjunct.

Pentru posturile de directori adjuncți ai Colegiilor Naționale „Elena Ghiba Birta” și „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” au fost depuse dosare complete, la fel și pentru cele de director și directori adjuncți ai Liceului Teoretic „A.M.Guttenbrunn”, în timp ce pentru postul de director al Colegiului Național „Moise Nicoară” Arad a fost depus un dosar incomplet, candidatului lipsindu-i Declarația pe proprie răspundere în original, în conformitate cu Art.9 lit. o) și Oferta managerială în plic sigilat, conform Art.9 lit. s).

Rămâne de văzut dacă cei aproape 30 de candidați cu dosare incomplete au reușit să și le completeze în conformitate cu Metodologia de concurs, până la data de 11 iulie. Urmează proba scrisă, ce va avea loc în 17 iulie 2017.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !