A decolat cu cinci ore mai târziu

3Comentarii
A decolat cu cinci ore mai târziu
ARAD – O cursă cu peripeţii: ceaţă, fracturi şi aşteptarea de mai bine de cinci ore pentru un drum spre Valencia.

50 de pasageri, care urmau să se îndrepte cu un avion al companiei Blue Air spre Valencia au fost blocaţi mai bine de cinci ore la Arad din cauza vremii de la Bucureşti. Cursa Blue Air Bucureşti-AradValencia trebuia să decoleze de la Bucureşti spre Arad la ora 9.00, iar de la Arad spre Valencia la ora 11.00.

Avionul a aterizat pe aeroportul din Arad doar la ora 16.30, după o serie de peripeţii pe aeroportul din Bucureşti. Din informaţiile pe care le deţinem, avionul a rămas la sol, la Bucureşti, iniţial din cauza ceţii. Întârzierea în decolare a făcut ca echipajul să iasă din tură şi, ca atare, a fost nevoie de schimbarea lui. Peste toate, se pare că şefa însoţitoarelor de bord şi-a rupt piciorul, în momentul unei noi tentative de decolare. Vremea şi o altă schimbare a echipajului a dus la acumularea de noi întârzieri în decolarea avionului. Atmosfera din avion s-a încins, în condiţiile în care călătorii au fost ţinuţi în avion mai bine de două ore. Ca un fapt divers, printre pasagerii cursei s-a aflat şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

În tot acest timp, pasagerii din Arad, care aşteptau avionul pentru Valencia au primit de mâncare şi de băut. “Pasagerii au aşteptat în aerogară. Compania le-a oferit sandvişuri, apă şi sucuri”, a declarat Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Internaţional Arad. În cele din urmă, avionul a decolat spre Spania.

A.B.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor