A făcut spectacol la alegeri

A făcut spectacol la alegeri
Bucureşti – Scrutinul de la FRF a fost un bun prilej pentru Dumitru Dragomir arate tuturor ce şugubăţ este.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a oferit, luni, la Adunarea Generală Ordinară a FRF, în cadrul căreia Mircea Sandu a obţinut un nou mandat la conducerea forului, un nou spectacol în stilul său caracteristic.

După ce şedinţa Adunării Generale a început cu un moment de reculegere în memoria fotbaliştilor decedaţi de la ultima Adunare Generală a FRF, Dumitru Dragomir a încercat să destindă atmosfera destul de sobră din sală de până în acel moment. „Sunt mândru de câtă seriozitate este în fotbal. Am fost parlamentar timp de opt ani şi dacă era la fel şi în politică, acum eram şi noi pe o altă cracă. Bine aţi venit la aceste alegeri democratice. Avem doi concurenţi valoroşi, pe Mircea Sandu şi pe Constantin Iacov. Chiar dacă ne-am mai certat, viaţa nu este făcută din scandaluri, ci din strategii, linişte şi seriozitate. Să dăm cuvântul concurenţilor şi să vedem ce au în guşă. Acum să vadă toată lumea câtă seriozitate este la FRF, aşa că îl invit pe domnul Iacov, urându-i în acelaşi timp mult succes. Îi rog pe cei doi candidaţi să se încadreze în cinci minute, pentru că eu sunt şeful azi”, a spus Dragomir în aplauzele asistenţei.

În momentul în care Constantin Iacov îşi susţinea prezentarea proiectului său şi declara că toată lumea ştie că nu este prieten cu Dumitru Dragomir, dar că acesta ar trebui felicitat pentru că a adus peste 100 de milioane de euro din cedarea drepturilor tv, toată sala a izbucnit în aplauze. Mircea Sandu s-a uitat mirat spre Dragomir, în timp ce preşedintele LPF făcea semne care pot fi interpretate ca fiind obscene pe sub masă, la adresa lui Iacov.

Deşi preşedintele clubului Oţelul Galaţi stătea la prezidiu de câteva minute pentru a anunţa numărul exact de voturi obţinut de fiecare candidat, membrii Adunării Generale întârziau revenirea în sală, fapt ce l-a făcut pe Dragomir să îşi piardă răbdarea „Adunarea! Intraţi mai repede în sală, că vă dau un cap în gură de nu vă vedeţi”.

Înainte de începerea procesului de votare, el le-a făcut şi o recomandăre membrilor AG a FRF: „Domnilor, vă rog să-l alegeţi pe cel care merită să fie în fruntea fotbalului românesc”.

L.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase