A început Bacalaureatul

De Eugen Rogojan
Reactualizat la:
A început Bacalaureatul
Pe 6 iunie a început sesiunea iunie-iulie 2017 a Examenului de Bacalaureat Național, cu proba de competențe lingvistice în limba română.

Proba se desfășoară în conformitate cu metodologia de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, evaluarea viind realizată de doi profesori evaluatori. Sălile sunt prevăzute cu camere audio-video, așa cum prevede metodologia.

Probele de evaluare a competențelor se desfășoară în 41 de centre de evaluare, acestea beneficiind de personal de pază și medical, iar sălile de examen au fost izolate de celelalte clase. În urma evaluărilor competențelor lingvistice și digitale, candidații au posibilitatea de a obține nivelul de utilizator mediu, utilizator avansat sau utilizator experimentat.

Inspectoratul Școlar Județean Arad anunță că „un număr total de 2486 de elevi sunt înscriși la nivelul județului Arad la proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală la limba română, ce se desfășoară pe 6 și 7 iunie”. Astăzi, 6 iunie, un elev a fost eliminat din examen.

Examenul de Bacalaureat Național continuă cu evaluarea competențelor lingvistice la limba maternă, la o limbă de circulație internațională și evaluarea competențelor digitale. În perioada 26-30 iunie vor avea loc și probele scrise la limba română, limba maternă, proba obligatorie și proba la alegere. Rezultatele înainte de contestații vor fi anunțate pe 5 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie afișate cinci zile mai târziu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !