A început numărătoarea inversă la Vivalia! AMR 15 apartamente. Keep calm and book now!

A început numărătoarea inversă la Vivalia! AMR 15 apartamente. Keep calm and book now!
Cel mai apreciat proiect rezidențial din Arad, în 2015, se apropie cu pași rapizi de finalizarea vânzărilor. Din întreg complexul Vivalia mai sunt disponibile în prezent, doar 15 apartamente. Așadar, pentru cei aflați în căutarea unui apartament nou, numărătoarea inversă a început.

Suntem extraordinar de încântați de faptul că atât de mulți arădeni ne-au ales și că eforturile noastre de a construi cu responsabilitate sunt apreciate. În prezent, piața este mult mai matură, iar clienții sunt foarte atenți la ceea ce aleg, iar faptul că ne-au ales într-un număr atât de mare până în acest moment confirmă standardul ridicat pe care îl oferim. Ce altceva ne mai diferențiază? Viziunea unui ansamblu rezidențial creat special pentru viitorul arădenilor și inspirat de viața lor, cu dorințe și nevoi actuale. ” ( Victor Chebeleu, CEO Vivalia)

Apartamentele Vivalia cu 2 și 3 camere, preferatele arădenilor în 2015!

În topul preferințelor de anul acesta se situează apartamentele cu 2 și 3 camere. Acestea au fost alese în principal de familii tinere, moderne, familii care și-au dorit un apartament spațios, compartimentat inteligent și cu design modern. Ceea ce este de necontestat este faptul că toate apartamentele noastre au fost gândite până la cele mai mici detalii pentru a oferi confort proprietarilor, iar cele cu 2 si 3 camere sunt ideale din toate punctele de vedere pentru orice tip de familie. În prezent, mai avem disponibile un număr limitat de unități locative astfel că ii invităm pe toți cei interesați să ne contacteze cât mai repede , cu atât mai mult cu cât oferim în continuare la alegere, surprize utile de apartament nou: finisaje, mobilier sau electrocasnice, pentru a-ți crea confortul de acasa. ( Nicoleta Ghiulan, Director Marketing-Vânzări Vivalia)

Calea Aurel Vlaicu, o zonă perfectă pentru a locui la apartament!

Prin construcția complexului Vivalia, am avut ca obiectiv principal și dezvoltarea zonei Aurel Vlaicu, ceea ce am și reușit din foarte multe puncte de vedere:

1. Estetic. Prin arhitectura specială a construcției am împrospătat complet imaginea de ansamblu a bulevardului Aurel Vlaicu, în special zona Lidl/Kaufland care este de acum, mult mai modernă și atractivă.

2. Rezidențial. Am construit apartamente acolo unde arădenii își doreau. Tipul acesta de locații sunt rare în Arad, iar aceasta în special, se diferențiază prin nenumăratele beneficii și facilități din apropiere.

3. Social. Noua comunitate Vivalia este una extraordinară, formată din familii exemplare de care suntem mândri că au ales să locuiască la Vivalia, și implicit în cartierul Aurel Vlaicu.

Grăbește-te! Unul dintre cele 15 apartamente Vivalia este cu siguranță al tău!

Surprizele continuă la Vivalia, astfel că și în perioada următoare oferim cadou finisaje, mobilier sau electrocasnice. Mai mult, avem programe deosebit de avantajoase de finanțare prin toate metodele acceptate: Prima Casă, Credit imobiliar, Cash sau Tranșe la dezvoltator. Tot ce trebuie sa faci este să programezi o vizionare chiar azi!

Contact vânzări: 0731 444 111 / 0730 022 941 www.vivalia.ro