A reapărut baliza pe Calea Iuliu Maniu

De Diana Dutu
5Comentarii
A reapărut baliza pe Calea Iuliu Maniu
© FOTO: D.D.
După o absență de trei luni, baliza a fost „plantată” din nou în mijlocul drumului pentru a-i atenționa pe șoferi asupra gropii din jurul unei guri de canal.

Am scris pentru prima dată despre „baliza buclucașă de pe Calea Iuliu Maniu” la mijlocul lunii martie a acestui an. Indicatorul rutier fusese plasat la intersecția cu strada Ioan Alexandru, direcția de mers spre Micălaca, pentru a-i atenționa pe șoferi asupra gropii din jurul unei guri de canalizare. Baliza a stat în mijlocul drumului timp de trei săptămâni, dar a dispărut (iar groapa pe care o semnaliza a fost acoperită) imediat ce Jurnal arădean/ Aradon a semnalat problema. Am fost plăcut surprinși atunci de reacția autorităților. Din păcate, însă, intervenția muncitorilor a fost de proastă calitate iar, după două săptămâni, groapa a început să se contureze din nou în același loc. Ne întrebam, la început de aprilie, dacă trebuie să ne așteptăm la reapariția balizei sau la o nouă tentativă de acoperire a gropii. Răspunsul a venit după aproximativ trei luni: baliza a fost „plantată” din nou în mijlocul drumului!

De o săptămână, „baliza buclucașă” le pune din nou la încercare vigilența șoferilor care circulă pe Calea Iuliu Maniu, spre Micălaca. Maşinile care merg pe prima bandă sunt nevoite să se încadreze pe banda a doua pentru a evita indicatorul şi groapa asupra căruia acesta atenţionează. Baliza îi încurcă într-o oarecare măsură şi pe şoferii care vin de pe strada Ioan Alexandru şi vor să facă dreapta, pentru a intra pe Calea Iuliu Maniu, spre Micălaca. Dacă atunci când nu e aglomeraţie în trafic ocolirea obstacolului se realizează cu lejeritate, la orele de vârf lucrurile se complică.

În tot acest timp, indolența autorităților testează noi limite.

20160707_105034_resized

20160707_105044_resized

20160707_105123_resized

20160707_105040_resized

Vezi articolele anterioare legate de baliza de pe Calea Iuliu Maniu:

Baliza buclucaşă de pe Calea Iuliu Maniu

Baliză dispărută. Groapă acoperită

Groapa a reapărut. Aşteptăm baliza sau muncitorii?



5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor