A şasea oară în 46 de ani

De Valentin Goran
A şasea oară în 46 de ani
Fidelă şi norocoasă, Terezia Pop e abonată de 46 de ani la ziar şi câștigă pentru a şasea oară la Fidelitate.

Jurnal arădean i-a premiat, joi, pe zece dintre cei mai fideli cititori din luna ianuarie. Fiecare dintre norocoşi s-a ales cu câte 200 de lei, drept răsplată pentru că s-au abonat la ziar şi îl citesc zi de zi.

Cuvântul cititorilor…

Ana Biro, din Chișineu-Criș, a început să citească ziarul zilnic încă de când lucra. Acum, la 24 de ani de când a ieșit la pensie, această pasiune nu a pierdut-o. „Mi-ar plăcea să apară în paginile ziarului și informații despre tratamente și îngrijirea plantelor din casă. În rest, ziarul mi se pare complet, cu tot ce trebuie”, mărturisește cititoarea noastră. Traian Cîlb, din Mîsca, ne spune că în ziar găsește tot ce are nevoie și consideră cotidianul nostru unul complex. Ne spune că se „ceartă” în fiecare dimineaţă cu soția, cine să citească primul ziarul, atât de mult așteaptă cotidianul pe masa lor zi de zi.

Un alt câștigător, Ioan Sărac din Arad, ne spune că e „un cititor fidel al acestui ziar încă de pe vremea când se numea «Flacăra Roșie» și iată că și acum acest ziar mă informează zilnic despre tot ce se întâmplă. Îl citesc cu mare drag, este cotidianul meu de suflet deoarece cuprinde teme foarte diferite pentru toți. Apreciez îndeosebi paginile cotidian, politică, sport, dar și articolele despre cultură generală”. Ioan Pabin, din Arad, ne spune că se trezește în fiecare dimineață la ora 6.00, ia ziarul și îl citește, dar și că este foarte mulțumit de tot ceea ce găsește în paginile JA.

„Am câștigat de trei ori până acum. Sunt abonat de peste 20 de ani la acest ziar care mi se pare unul elaborat și complex. Abia aștept să îl citesc în fiecare zi”, ne spune câștigătorul Antoniu Barth, din Lipova. „Ziarul este foarte bun. Sunt abonat de când am venit din armată, iar acum sunt pensionar. Am toată colecția ziarelor încă de pe vremea Flacăra Roșie. Aș dori ca la rubrica de sport să primim mai multe informații despre Liga 1 de fotbal. În rest, articolele mi se par foarte bine realizate”, se destăinuie Groza Gheorghe, din Nădlac. Câștigătoarea Pop Terezia din Arad ne spune că „sunt abonată din 1970 la acest ziar. Câștig pentru a șasea oară acest premiu și sunt foarte fericită. Îl parcurg cu o deosebită plăcere și abia aștept ca ziarul să vină la mine zi de zi. Pe lângă articole, îmi place foarte mult să dezleg cuvintele norocoase”. Petru Megyes, din Arad, pe lângă faptul că răsfoiește cu mare interes paginile ziarului, preferă în special rubricile de sport și mică publicitate, însă și-ar dori foarte mult să găsească în ziar și sfaturi despre agricultură.

Ce fac cu banii?

Petru Megyeș a hotărât: își va cumpăra ceva ce îi va aminti de acest premiu pe care îl câștigă pentru a doua oară, iar Terezia Pop își va face un cadou de ziua ei ce va fi în martie. Doru Barta îi va da banii fetiței lui de 13 ani, Teresia, ce își va serba pe 13 martie ziua de naștere. Gheorghe Groza va împrăți premiul cu nevasta și cei doi nepoți, iar Traian Cîlb va da premiul nepotului. Ioana Biro va plăti impozitele cu premiul, în timp ce Ioan Pabin îi va cheltui cu familia. Arădeanul Ioan Sărac se va abona pe mai departe la Jurnal arădean, cu banii din premiul câștigat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !