A „scos untul” din fotbaliştii arădeni

A „scos untul” din fotbaliştii arădeni
MONEASA – Mister le-a pregătit „surprize” elevilor săi, solicitându-i la maximum din punct de vedere fizic.

Jucătorii echipei UTA nu vor uita ziua de sâmbătă din cantonamentul lor montan. Încă de la primele ore ale dimineţii, Ionuţ Popa i-a atenţionat că vor avea parte de cel mai tare, mai draconic antrenament, în vederea căruia trebuie să îşi dozeze resursele fizice. Totul a început cu alergarea pe vârful Izoi, pentru ca la momentul sosirii noastre în staţiune, în cadrul şedinţei cu numărul doi, rezistenţa fotbaliştilor să fie pusă la încercare pe terenul aproape impracticabil din localitate, între grupele de roşii, portocalii, verzi şi albaştri.

Severitatea era îndulcită, pe alocuri, cu câte o vorbă de încurajare, o poantă aruncată către băieţi ori cu un ceai îmbunătăţit. De ceea ce le-a fost frică nu au scăpat, însă, Edson şi compania. Ultimul antrenament nu doar că a durat două ore, până spre înserare, ci i-a epuizat complet pe toţi jucătorii. Serii interminabile de alergări în pantă, mărite progresiv, sărituri cu coarda şi peste obstacole, abdomene, aruncarea mingii medicinale, spre disperarea unora dintre fotbalişti care, simţind că nu mai pot, ar fi dorit să fenteze distanţe ori procedee. Nu reuşeau, totuşi, deoarece Mister şi colaboratorii săi Nagy şi Stupar (ultimii cronometrând fiecare fază a antrenamentului) vegheau precum doi străjeri. La rândul lui, Ţapoş îi chinuia pe „goal-keeperi”. Legaţi de un copac, aceştia se sforţau ca nişte ocnaşi, îşi căutau limitele neavând parte de clemenţă. „Să fiu sincer, m-am dezobişnuit de asemenea cantonamente. Dar le văd rostul şi fac faţă, zic eu bine, la ele” – mărturisea ultimul venit în curtea „Bătrânei Doamne”, Marius Mitu.

Drăgan, înapoi

Lui Claudiu Drăgan i-a fost descoperită o piatră la rinichi şi, în consecinţă, a absentat de la toate trei şedinţele de sâmbătă. El s-a alăturat, între timp, colegilor şi a reintrat în programul de pregătire, după ce i s-a administrat tratament de specialitate. „Dacă nu va avea pretenţii de nesatisfăcut, Drăgan va fi păstrat, iar noi ne punem nădejdea că îi va ajuta pe cei mai tineri” – subliniază Ionuţ Popa.

A.H.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase