Absolvire la liceele lipovane

De Dorin Ocneriu
Reactualizat la:
Foto Dorin Ocneriu
Foto Dorin Ocneriu
Lipova. Emoţionantele şi multaşteptatele evenimente ale finalului de an şcolar i-au găsit pe absolvenţii liceelor „Sever Bocu” şi „Atanasie Marienescu” din Lipova bucuroşi şi mulţumiţi de rezultatele lor.

Procentul de absolvire este de peste 95%, iar perspectivele pentru bacalaureat sunt foarte bune, directorii Oviduţa Berindei şi Aliodor Drăgan trasându-le de la microfon o ultimă sarcină şcolară, aceea de a obţine la „examenul maturităţii” un procent superior celui de anul treecut, care a fost de peste 75%.

După tradiţionalul ceremonial de predare a cheii către clasa a XI-a, a urmat premierea şefilor de promoţie: Chiş Cristina, respectiv Bozgan Daiana Elena, apoi diriginţii claselor au înmânat premiile celor mai merituoşi elevi. Au adresat cuvinte de apreciere pentru absolvenţi şi pentru profesori primarul Mircea Jichici şi profesorii universitari Stelean Boia şi Irina Pop de la U.V. „Vasile Goldiş” Arad.

„Suntem la finalul unui an şcolar plin de realizări şi împliniri. Privim cu drag tânăra generaţie care păşeşte de-acum pe drumul maturităţii, încărcată de acumulări teoretice şi practice, pe care trebuie să le pună în valoare în anii care vor urma. Le urăm succes în viaţa studenţească sau profesională care-i aşteaptă şi dori să nu uite de unde au plecat, ci să se întoarcă, peste ani, ca locuitori de bază ai frumosului nostru oraş” a spus primarul Mircea Jichici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !