Absolvire la Liceul „Atanasie Marienescu” Lipova

De Dorin Ocneriu
Foto: Dorin Ocneriu
Foto: Dorin Ocneriu
„Gaudeamus igitur” a răsunat pe holurile, în clasele şi pe platoul celui mai mare liceu din Lipova, ca un remember peste ani pentru colegii de care acum s-au despărţit absolvenţii promoţiei 2015.

„Nu vom uita nicodată acest spaţiu binecuvântat, în care s-au pus bazele formării noastre ca elevi şi ca oameni. Pornim în viaţă cu un bogat bagaj de cunoştinţe, cu deprinderi formate, fapt pentru care suntem recunoscători profesorilor ce ne-au fost alături” a spus, în numele absolvenţilor, eleva Popa Adelina.

Directorul liceului, prof. Lucian Donţu a înmânat diploma de şef de promoţie elevului Lupu Ionel Gabriel, apoi diriginţii claselor terminale au oferit premii celor mai buni elevi.

Festivitatea s-a încheiat cu cel mai emoţionant moment, acela în care clasa a XII-a a predat clasei a XI-a cheia liceului, pentru a o păstra până în anul 2016.

„De fiecare dată, ceremonialul de absolvire ne trezeşte tuturor, elevi, profesori şi părinţi deopotrivă, sentimente de bucurie, dar şi de regret, pentru că o nouă generaţie îşi ia zborul din cuibul cald al liceului spre vâltoarea vieţii care-o aşteaptă. Mulţumiri profesorilor şi părinţilor, felicitări absolvenţilor şi mult succes la examenele care-i aşteaptă”, a spus în încheiere directorul Lucian Donţu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !