Acasă, la cititorii din Sântana

Acasă, la cititorii din Sântana
Acasă, la cititorii din Sântana
SÂNTANA - O echipă de ziarişti de la „Adevărul”, condusă de redactorul coordonator Doru Sinaci, s-a deplasat joi după-amiază la Sântana, unde a intrat în dialog sincer şi deschis cu cititorii noştri din acest oraş.  Acasa, la cititorii din Santana (2)

Participând în număr mare, oamenii au apreciat conţinutul celui mai puternic ziar judeţean din ţară, în speţă Adevărul de Arad, ne-au împărtăşit din gândurile dumnealor legate de viaţa pe care o trăiesc şi şi-au exprimat nădejdea în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Propuneri

Printre cele mai interesante propuneri pe care ni le-au făcut zecile de cititori din oraşul Sântana, am reţinut dorinţa dumnealor ca locuitorii judeţului să se regăsească mai mult în paginile ziarului nostru.

De asemenea, un accent aparte să punem pe informările de specialitate legate de activitatea din agricultură sau din domeniul medical. Redactorul coordonator Doru Sinaci a mulţumit cititorilor pentru propunerile făcute, promiţându-le că acestea se vor regăsi în paginile ziarului.

Sfat la… Sfat!

La întâlnirea de la Sântana a participat şi conducerea Primăriei oraşului, în frunte cu primarul Viorel Enache, vicele Mihai Scarlatescu şi secretarul Viorica Sas.

Profitând de prezenţa dumnealor, cetăţenii au abordat o serie de aspecte ale comunităţii, accentul căzând pe spaţiul locativ, infrastructura oraşului, problemele referitoare la desele întreruperi de energie electrică sau necazurile apărute la noua sală de sport. Nu a fost neglijată nici activitatea culturală, mai precis dorinţa înfiinţării unei Şcoli Populare de Arte în oraş, pe care să o urmeze copiii cu un real talent artistic.

Asupra tuturor acestor aspecte, cu tot cu răspunsurile avizate ale primarului Viorel Enache, vom reveni în zilele următoare. Însă, ca o concluzie preliminară a întâlnirii de la Sântana, putem aprecia modul degajat în care cetăţenii au dialogat, semn că, acolo unde există o comunicare adevărată, multe lucruri ce par ajunse într-o fundătură, pot fi repuse pe făgaşul normal.

N.O.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !