Acord de mediu pentru parcările supraterane

ARAD. Se fac primii paşi spre o primă investiţie în parcări etajate în municipiu. Primăria Arad, ca titular al proiectelor de „Construire parcaj etajat P+1+Terasă, deschis tip P2”, a trecut la informarea publicului interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru cele două proiecte de gen pe care vrea să le realizeze în Micălaca.

Este vorba de realizarea unei parcări etajate pe străzile Vaslui-Frăţiei, zona 728-734 şi a altei parcări de gen în zona străzii Zalău, blocurile 527, 504, 535, 530, 528.

Cei interesaţi de impactul pe care aceste parcări le vor avea asupra mediului înconjurător pot consulta actele care stau la baza acestei investiţii la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului din Arad, de pe B-dul Dragalina, sau la următoarea adresă de internet: www.apmar.ro. Comentariile şi observaţiile cu privire la proiectul deciziei de încadrare se primesc în termen de 5 zile de la data publicării anunţului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !