Acuzat că nu spune adevărul

1Comentariu
VINGA – Nicolae Smoc, bărbatul din Vinga care se judecă cu firma americană Smithfield pentru o suprafaţă de 2,70 de hectare de teren, caz despre care s-a scris în ziarul nostru, este indignat de faptul că primarul comunei Vinga a făcut unele afirmaţii false, în opinia dânsului.

Reamintim că bărbatul a susţinut într-un articol scris în ziarul nostru că pământul pe care-l folosea încă din 1992 i-a fost ocupat în mod abuziv, cei de la firma Smithfield începând să construiască acolo o fabrică de nutreţuri după ce aceştia au cumpărat teren înainte şi după cel al bărbatului, primăria Vinga stabilind că terenul acestuia este cu 70 de metri în jos, Smithfield primind 2,70 de hectare, cu un front stradal de 70 de metri.

Nicolae Smoc spune că după stabilirea noilor amplasamente în zonă a fost pus în posesie şi Alexandru Madan, un localnic al cărui mandatar este edilul-şef al comunei, Lucian Stoicu.

În schimb, Lucian Stoicu, primarul Vingăi, a spus că a procedat în confirmitate cu prevederile legii şi îl acuză la rândul său pe localnic că ar fi folosit fără drept aproape şase hectare.

Îl acuză pe primar

Astfel, Nicolae Smoc susţine acum că ceea ce a declarat primarul Vingăi, Lucian Stoicu, în legătură cu suprafaţa terenului nu este adevărat.

„Nu este adevărat ce a declarat domnul primar. Vreau să îmi dovedească ceea ce susţine. Există la primărie un titlu de proprietate, dar e pe numele de Smocov nu Smoc.

Primarul Lucian Stoicu susţine că s-au găsit două titluri de proprietate din care unul pe numele de Smocov, iar cel de-al doilea pe numele Smoc, ambele pe aceeaşi parcelă şi suprafaţă. Să ştie domnul primar că pe mine nu mă cheamă Smocov, ci Smoc şi nu am folosit niciodată 11,50 de hectare aşa cum susţine domnul primar, ci doar cinci.

Mai bine ar fi să vorbim de domnul primar care este mandatarul lui Alexandru Madan, care a vândut pământul fimei Smithfield şi din această cauză am fost deplasat cu 70 de metri, egal cu două hectare şi 80 de cm de pe proprietatea mea încă din 1992”, a spus Nicolae Smoc.

I.C.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor