Adevăratul Haștag REZIST!

De Simion Todoca
1Comentariu
Adevăratul Haștag REZIST!
© Simion Todoca
Încă din primele zile de după Revoluție, serviciile secrete ale statelor care au planificat destrămarea României au început să lucreze cu sârg la distrugerea sistemului imunitar al țării.

Eticheta de „poliție politică” a devenit un mijloc de eliminare a cremei agenților serviciilor secrete ale României. Unor oameni de valoare care și-au riscat zi de zi, minut de minut, viața pentru țară, li s-a atribuit calificativul de „securiști”, fiind asimilați acelei categorii de turnători care își pârau vecinii că ascultă Europa Liberă și spun bancuri cu Ceaușescu. Unul dintre cei mai mari spioni ai României a fost făcut criminal pentru că a furat, din Africa de Sud, în valiza diplomatică, secretul fabricării diamantelor false. În direct, la televizor, a fost pus la stâlpul infamiei și a fost condamnat la 16 ani de pușcărie ! După ce și-a riscat viața și a renunțat la familie pentru țară! În loc să-i ridice o statuie, prostimea s-a îmbulzit să-l condamne, să-l facă hoț și ticălos, pentru că așa au cerut cei care voiau să taie României și poporului român o sursă de venit, un ajutor pentru asigurarea zilei de mâine.

Sub masca democrației, oameni de valoare ai serviciilor secrete române au fost înlăturați, dar au fost păstrați tocmai cei care nu se puteau ridica mai sus de genunchiul broaștei, gunoaiele care își turnau vecinii și membrii familiei, pentru câțiva lei. Văzând că este rost de învârteală pe seama prostiei, aceștia au creat celule paralele statale, dându-se campioni ai dreptății. Zece haidamaci plătiți la greu au devenit purtători de cuvânt ai străzii, clamând dreptul acesteia de a fi deasupra legii, deasupra interesului național, iar strada i-a transformat în lideri.

Iertat să-mi fie limbajul, ași fi putut să scriu un compendiu aplicat despre ceea ce se întâmplă, să folosesc limbajul sec al sociologului, dar nu scriu pentru sociologi, ci pentru cei care sunt folosiți drept cobai tocmai de către cei împotriva cărora cred ei că luptă!

Au mai rămas câțiva în serviciile secrete cu adevărat ale României ! Ei încă rezistă asaltului generalizat, încă mai cred în ceea ce înseamnă destinul României, încă stau pe baricade, în loc să-și vadă de nepoți. Ce e bine, încep să apară semne că este posibil ca mafioții care s-au infiltrat la vârf, parțial și din vina naivilor din popor, să fie măturați.

Problema este : sunt absolut de acord cu sloganul „DNA să vină să te ia !”cu condiția să fie ADEVĂRATA DNA, NU CU CRATIMĂ, ADICĂ D-NA ( DOAMNA )! Pentru că ea nu mai este demult DNA!

Americanii s-au distanțat deja de ea, nu o mai acoperă, dar nici nu vor să o dea în gât, pentru că s-ar face de râs și ar recunoaște că au folosit-o strict pentru interesele lor. Atenție, am spus americanii, nu SUA !Ăia care au folosit-o nu au fost cu adevărat ambasadori, au fost niște șnapani care și-au rezolvat treburile proprii, profitând de faptul că au fost detașați în România, având liber la corupție și mafiotism.

În concluzie: acei șmecheri și șnapani din serviciile secrete ale altor țări încearcă să ne convingă de necesitatea eliminării totale a serviciilor secrete din conducerea României, indiferent ce-o fi însemnând asta, Președinție, Guvern, Parlament. Când, de fapt, nu vor decât distrugerea sistemului imunitar al României !Haştag REZIST este al patrioţilor, al celor care fac ceva pentru România

„Serviciile secrete nu trebuie confundate cu mafioţii infiltraţi”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor