Adeverinţă şcolară pentru pensia de urmaş

De Diana Dutu
1Comentariu
Adeverinţă şcolară pentru pensia de urmaş
Copiii mai mari de 16 ani, beneficiari ai pensiei de urmaş, trebuie să depună la Casa Judeţeană de Pensii o adeverinţă din care să rezulte că îşi continuă studiile. Adeverinţa şcolară pentru anul şcolar 2016-2017 trebuie depusă la sediul CJP până cel târziu până în 7 octombrie 2016. La depunere, adeverinţa va fi însoţită de un cupon de pensie şi copia cărţii de identitate.

Nedepunerea dovezii atrage suspendarea plăţii pensiei de urmaş” – atenţionează Mihaela Vasil, director al CJP Arad.

Începând cu anul şcolar 2009/2010 acordarea pensiei de urmaş nu mai este condiţionată de nivelul formei de învăţământ frecventat, de tipul sau modul de organizare a acesteia, de absolvirea uneia sau a mai multora dintre acestea, cu condiţia ca, în toate cazurile precizate, copilul urmaş să nu depăşească vârsta de 26 ani.

Programul de lucru al Casei Judeţene de Pensii Arad, situată pe str. Voluntarilor, nr.2A, este de luni până vineri, între orele 8.00-12.00, iar joi între orele 8.00-13.00 şi 14.00-18.00. Adeverinţa se depune la camera 4 – parter.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor