Adio celulita! Reinventeaza-te! Scapa de colacei!

Reactualizat la:
Adio celulita! Reinventeaza-te! Scapa de colacei!
Esti barbat sau femeie? Se aproprie sarbatorile si iti e teama de cm in plus?

Cu siguranta vrei sa te simti in armonie cu corpil tau! Scapa de stratul adipos acumulat pe timp de iarna, INCEARCA LIPOSUCTIA NECHIRURGICALA, nonevaziva si nedureroasa!

ACUM poti! Exclusiv in ARAD la KASTEL CENTER SPA!

Ultralipo este singurul aparat din industria beauty care, analog liposuctiei chirurgicale, reduce numarul celulelor adipoase superficializate.

Ce este ULTRALIPO?

UltraLipo este un nou echipament dedicat luptei cu adipozitatile localizate, oferind corpului reconturarea dorita.

UltraLipo reprezinta revolutia in domeniul beauty, combatand celulita indiferent de stadiul ei si acumularile in straturile superficiale de adipocite supravoluminoase, localizate.

UltraLipo, foloseste principiul cavitatiei pentru a lucra direct asupra acumularilor adipocitare, permitand eliminarea grasimilor prin reabsorbtie in sistemul limfatic.

UltraLipo este singurul echipament cu cavitatie multi-frecventa care are un istoric impresionant in medicina, cu mii de tratamente realizate in intreaga lume.

Cum actioneaza ULTRALIPO?

UltraLipo este primul echipament care introduce terminologia de cavitatie in domeniul beauty, traversand din domeniul medical.

UltraLipo reduce depozitele de grasime. Tesuturile sunt compactate si oxigenate chiar de la prima sedinta. Rezultatul final este vizibil, stabil – asemeni rezultatelor obtinute de pe urma traditionalei liposuctii.

Cati centimetri se pierd?

Testele clinice demonstreaza o reducere in medie cu pana la 4 cm dupa prima sedinta si aproape 10 cm dupa 3 sedinte.

Care sunt pasii acestui tratament?

Pas 1 : Pentru inmuierea tesutului din zona de tratament, se aplica cele 4 dispozitive ultrasonice fixe pe acea zona ulterior aplicarii unei creme anticelulitice active( termo) timp de 20 min.

Pas 2 : Pentru spargerea adipocitelor superficiale folositi dispozitivul de cavitatie ( cel cu manson alb) timp de 30 min folosind un gel neutru.

Pas 3 : Efectuati drenajul limfatic ( electrostimulare program de drenaj, masaj manual, presoterapie sau activitate cardio) timp de 40 min.

Este dureros ?

UltraLipo aduce cu sine tehnologie complet nedureroasa, se percepe doar un sunet la nivel auditiv.

Câte sedinte sunt necesare?

Rezultatele de re-conturare a siluetei sunt vizibile inca de la prima sedinta. Totusi, pentru a fixa si mentine rezultatele astfel obtinute, sunt necesare 4 sau chiar 8 sedinte (in functie de gravitatea inestetismului).

De cate ori pe saptamana se poate face UltraLipo?

Tratamentul se efectueaza o singura data pe saptamana!

Ce recomandam dupa fiecare sedinta de Ultralipo ?

imediat dupa tratament trebuie consumti 2 litri de apa pentru a stimula eliminarea toxinelor si a reziduurilor

inainte cu 24 ore, in ziua cavitatiei si urmatoarele 24 ore sa nu se consume bauturi alcoolice si grasimi( pot obosi ficatul)

imediat dupa tratament este ideal sa se desfasoare o activitate fizica pentru a stimula arderea grasimilor.

Pentru a avea rezultate cat mai bune Centrul Kastel Spa & Wellnes iti recomanda sa combini sedintele de remodelare corporala cu activitatea fizica sustinuta de un antrenor personal!

Nu pierde oferta, contacteaza-ne acum!