Administrator nou la CJA, din octombrie

De Alin Gherasim
Administrator nou la CJA, din octombrie
© A fost anunţat calendarul concursului
Consiliul Judeţean Arad a făcut public calendarul pentru ocuparea postului de administrator.

După cum am mai anunţat deja, se caută administrator public la Consiliul Judeţean Arad. Contractul actualului administrator, Gheorghe Stoian, expiră odată cu sfârşitul lunii septembrie, iar mai-marii CJA organizează concurs pentru ocuparea postului. Se pare că Stoian ar fi ieşit din calculele conducerii şi chiar se vehiculează nume în ceea ce îl priveşte pe cel ce va fi al doilea om în judeţ, dar, pentru moment, se ştie sigur un lucru: cei care doresc să spere măcar la acel post trebuie să se apuce de dosare. Dosarele care vor conţine cererea de înscriere, copia actului de identitate, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor, dar şi a celor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice postului, adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverinţă medicală şi un CV vor trebui depuse la Serviciul Gestiune Resurse Umane până în data de 20 septembrie. În data de 28 septembrie va avea loc proba scrisă, iar interviul se va desfăşura în 30 septembrie. Rezultatele vor fi afişate luni, 3 octombrie. Urmează o zi în care pot fi depuse contestaţii, o altă zi în care acestea sunt soluţionate, iar rezultatele finale vor fi afişate pe data de 6 octombrie.

Calificări necesare

Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să ştie că existe nişte cerinţe care trebuie îndeplinite de toţi candidaţii pentru a le putea fi admise dosarele. Aşadar, cei care vor să aspire la postul de administrator public trebuie să fi absolvit studii universitare de licenţă în domeniul ştiinţelor economice, tehnice, juridice sau în domeniul ştiinţelor administrative. În plus, trebuie să aibă cel puţin cinci ani vechime în specialitatea studiilor, dar şi perfecționări şi abilităţi manageriale şi de comunicare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !