Administratorii acuză intimidare

10Comentarii
Administratorii acuză intimidare
ARAD – Conducerea ULALA acuză Primăria că încearcă să intimideze administratorii care au criticat instituţia.

„Reprezentanţii autorităţilor publice locale au înţeles să rezolve problemele asociatiilor de proprietari prin represalii”, ne-a declarat ieri Vasile Arion, vicepreşedintele Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative Arad (ULALA).

La Adunarea Generală a Asociaţiilor de Proprietari din februarie, aşa cum vă informam la vremea respectivă în Jurnal arădean, reprezentanţii asociaţiilor de locatari prezenţi şi-au manifestat nemulţumirea faţă de modul de colaborare cu compartimentul de resort din Primărie. „Oamenii au subliniat că sunt nemulţumiţi că sunt nevoiţi să se plimbe cu sacoşe pline cu acte de gestiune pe la Primărie, când controlul ar trebui să se facă la sediul asociaţiei, respectiv, că li se vorbeşte de sus, la Primărie”, ne-a declarat Arion.

Circa 20 de asociaţii

ULALA a centralizat o parte din aceste nemulţumiri şi le-a transmis, în scris, Primariei Arad. Potrivit vicepreşedintelui ULALA, au fost depuse nemulţumirile a circa 20 de asociaţii. „Sub pretextul executării unor controale, asociaţiile care au depus sesizările scrise sunt chemate la Primarie la compartimentul Asociaţii de Proprietari, unde sunt chestionate asupra motivelor pentru care au întocmit aceste sesizări. Am primit deja această informaţie de la reprezentanţii a două asociaţii”.

„Să nu se lase intimidate”

„Recomandăm asociaţiilor în cauză să nu se lase intimidate şi să comunice solicitanţilor că orice fel de controale se execută la sediul asociaţiei şi actele gestionare, financiar – contabile, nu se vor plimba la Primărie, expunându-le la riscurile ce derivă de aici”, declară Vasile Arion.

JA – S.B.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor